Ajankohtaista

Suomalainen mittatilausperuukki siirtyy Simply Natural aikaan!

Laajalti mittatilausperuukkien toimituksiin vaikuttaneeseen maailmantilanteeseen Kinnunen Oy / Suomikallio, peruukkimestari Pekka Helynen ja Kinnunen Oy:n yhteisyritys tuo aikaisempien Suomikallio Uniikki-sarjan mittatilausperuukkien rinnalle uusimmalla hiusalan teknologialla ja huippulaadukkaalla aidolla hiuksella toteutetut toimitusvarmat Simply Natural-mittatilausperuukit.
Peruukkien suunnittelutyö on peruukkimestarimme Pekka Helysen käsialaa ja niiden suunnittelu- ja kehitystyö on tehty yhdessä Kinnunen Oy:n yhteisyrityksen kanssa. Tämä yhteisyritys on jo kahdenkymmenen vuoden ajan valmistanut mm. tunnetut Simply Natural-hiustenpidennystuotteet. Simply Natural -aitohiushiuspidennykset ovat markkinajohtaja Suomessa sertifioidun korkean ja tasaisen laatunsa, sekä eettisen hankintaketjunsa ansiosta.
Pekka Helysen ja tehtaan välillä yli vuoden jatkuneen tiiviin ja suoran kehitystyön tuloksena olemme luoneet täysin uuden mittatilauskonseptin, joka nousee suoraan mittatilausperuukkien tuotemaailman kärkeen. Saatavilla on kolme erilaista pohjarakennetta, johon asiakas voi valita joko Indian Remy-hiuksen tai eurooppalaisen hiuksen.
Ensimmäiset tuotannosta valmistuneet esisarjan Simply Natural-mittatilausperuukit ovat olleet tyytyväisten, valikoitujen suomalaisten käyttäjien käytössä jo kesästä 2020 lähtien ja niiden käyttökokemusten perusteella on peruukkituotannon viimeisetkin yksityiskohdat hiottu huippunsa. Uskallammekin jo nyt sanoa, että Simply Natural-mittatilausperuukit edustavat niin hiuslaatunsa kuin rakenteensa laadukkuuden ja istuvuuden kannalta alansa huippua.
Simply Natural-mittatilausperuukkiin valittava pohjarakenne on joko ohut ihojäljitelmäpohja, ihojäljitelmäpohjan ja hengittävien verkko-osien yhdistelmä tai hienostunut verkkopohja. Ihojäljitelmäpohjaan aito hius kiinnitetään injektointimenetelmällä ja verkko-osiin kiinnitys tapahtuu käsin solmimalla.
Itse peruukin pohja valmistetaan tarkasti käyttäjänsä pään mittojen ja muotojen mukaan ja täydellisen istuvuuden takaa suunnittelu- ja tilausvaiheessa kunkin käyttäjän päästä otettava yksilöllinen muotti, jonka mukaan peruukin pohja valmistetaan. Mittatilaustyön kyseessä ollen ovat peruukin hiuspituus, värit ja kampaus luonnollisesti toteutettavissa tulevan käyttäjänsä toiveiden mukaan. Niiden suunnittelu tehdään yhdessä peruukkimestarin kanssa peruukin tilausvaiheessa.
Haluttaessa Simply Natural-mittatilausperuukki on valmistettavissa myös eurooppalaisesta käsittelemättömästä hiuksesta, joka yhdessä silkkisen luonnollisuutensa ja kehittyneen kiinnitysmenetelmänsä ansiosta muodostaa mitä luonnollisimmin laskeutuvan ja täydellisesti liikkuvan kauniin kampauksen. Hiukset jokaiseen Simply Natural Euro-peruukkiin hankitaan erikseen käyttäjänsä mieltymyksen mukaan.
Luonnollisesti Simply Natural- mittatilausperuukkien kampaus viimeistellään asiakkaan omassa päässä.
Simply Natural-mittatilausperuukkien toimitusaika on n. 3kk. lopullisesta muotin otosta ja suunnittelutyön viimeistelystä. Euro-hiuksen kyseessä ollen toimitusaika on 3kk tilauksesta ja oikean hiustoimituksen vahvistuksesta.
Ota siis pikaisesti yhteyttä – mitä aikaisemmin teet tilauksesi, sitä aikaisemmin uusi upea Simply Natural-kampauksesi on valmis!

Seuraa meitä myös Facebookissa