Yritys

Kinnunen-logo

Veijo Kinnunen Oy on perheyritys, joka on maahantuonut ja myynyt peruukkeja jo vuodesta 1972. Meillä on pitkät perinteet peruukkien myynnistä ja koulutamme myyntihenkilökuntaamme säännöllisesti peruukkien käsittelyyn sekä huoltoon. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen tiedon peruukkeihin liittyvissä asioissa.

 
Kinnunen-logo

Vuonna 2020 kaksi suomalaista peruukkiosaajaa yhdistivät voimansa kun vuonna 1966 perustettu Suomikallio myi liiketoimintana Kinnunen Oy:lle.

Suomikallion vahvan osaamisen taustalla on peruukkimestari Pekka Helynen, joka tunnetaan hiusalan suomalaisen osaamisen vahvana uudistajana ja kehittäjänä. Hän on työskennellyt Helsingin Kaupunginteatterin peruukkimestarina, Tukholman Dramatiska Teaternissa, Suomen Kansallisteatterissa, sekä Savonlinnan Oopperajuhlien päänaamoitsijana ja peruukkimestarina. Helynen tunnetaan alansa huippuosaajana kaikkialla maassamme ja laajalti myös kansainvälisesti.

Valikoima

Veijo Kinnunen Oy:n valikoimaan kuuluu valmiita kuitu- ja aitohiusperuukkeja, päälakilisäkkeitä sekä erillinen miehille suunnattu peruukkimallisto. Miehille on tarjolla myös erilaisia tupee vaihtoehtoja. Valikoimiimme kuuluu myös pienipohjaisia malleja, jotka sopivat esim. lapsille. Jos valmiista mallistosta ei löydy sopivaa peruukkia tai hiuslisäkettä, on aina mahdollisuus valmistaa mittatilausperuukki tai- lisäke asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tästä aiheesta on kerrottu erikseen mittatilausosiossamme.

Myös kotihoitotuotteet

Valikoimasta löytyy myös täydelliset kotihoitopaketit sekä aito- että kuituhiusperuukeille. Lisäksi kaikista toimipisteistämme löytyy mittava valikoima erilaisia Christine Headwear- päähineitä päivä- ja yökäyttöön. Christine-päähineet on valmistettu pehmeistä ja miellyttävistä materiaaleista, jotka sisältävät mm. bambua, silkkiä ja maitokuitua. Kaikki päähineet ovat EU:n CE-sertifioituja ja mm. sairaanhoitopiirien hyväksymiä.

Palvelupisteemme

Peruukkipalvelussamme on käytössä kaikissa toimipisteissämme erillinen rauhallinen peruukkihuone, joissa ammattitaitoiset parturi-kampaajat opastavat ja auttavat peruukkimallien sovituksessa. Toivomme, että varaat ajan peruukin sovitusta tai muotoilua varten. Näin teidän ei tarvitse kiirehtiä peruukkia valitessanne.

Tervetuloa

Tervetuloa tutustumaan peruukki-, päälakilisäke- sekä päähinevalikoimaamme mille tahansa Veijo Kinnunen Oy:n toimipisteistä!