Kuituperuukit

Kuidusta valmistetut peruukit ovat suosittuja niiden helppohoitoisuuden sekä kevyen rakenteen vuoksi. Peruukeissa käytetty modacrylic-kuitu on äärimmäisen ohutta ja luonnollisen hiuksen tuntuista sekä näköistä.

Miksi valita kuituperuukki?

Kuituperuukin etu on se, että se säilyttää mallinsa sekä kuohkeutensa pesujen aikana eikä sitä tarvitse uudelleen muotoilla. Voit siis valita huoletta kiharan, suoran tai kuohkean mallin; malli säilyttää muotonsa pesusta pesuun. Kuidun väri säilyy lähes haalistumattomana koko peruukin käyttöiän. Tämän mahdollistaa se, että väri on kuidun materiaalissa eikä sitä ole erikseen värjätty. Voimakas auringon valo voi vaikuttaa väriin.

Muotoilu

Modacrylic-kuidusta valmistettua peruukkia ei voi muotoilla lämpölaitteilla kuten suoristusraudalla, kihartimella tai föönillä. Kuitu on lämpöherkkää materiaalia ja äkillinen kuumuus vahingoittaa sitä. Tämä on hyvä muistaa myös kotiaskareissa; esimerkiksi uunista nouseva höyry on äärimmäisen kuumaa ja voi vaurioittaa kuitua.

Käyttöikä

Modacrylic-kuidusta valmistetun peruukin keskimääräinen käyttöikä on 6-12 kk. Käytössä kuidun kiilto sekä sileys vähenevät pikkuhiljaa. Oikeanlaisella kotihoidolla varmistat mahdollisimman pitkän käyttöiän.

Hoito-ohjeet

Katso kuituhiusperuukin hoito-ohjeet.

Kuituperuukki­mallisto