Aitohiusperuukit

Kampauksia, lettejä, muotoilua – vain mielikuvitus on rajanasi!

Miksi valita aitohiusperuukki?

Haluatko suoristaa ja kihartaa peruukkiasi, tehdä ehkä lettejä tai kampauksia, muutella tyyliä fiiliksen mukaan? Silloin valintasi on aidosta hiuksesta valmistettu peruukki, jota pystyt muotoilemaan haluamallasi tavalla rullilla, raudoilla tai vaikka kihartimella! Muistathan, että jokaisen pesun jälkeen aitohiusperuukki tulee muotoilla kuten muotoilisit omat luonnolliset hiuksesi.

Käyttöikä

Aitohiusperuukin keskimääräinen käyttöikä on yleensä noin vuosi. Hyvällä ja huolellisella hoidolla peruukki voi kestää käytössä huomattavasti pidempäänkin. Peruukkipalvelumme opastaa mieluusti aitohiusperuukkien hoitoon sekä muotoiluun liittyvissä seikoissa.

Hoito-ohjeet

Aitohiusperuukkien hoito-ohjeen löydät täältä.


Stimulate

Stimulate-aitohiusmalleista löytyy kaiken mittaisia trendikkäitä sekä klassisia malleja. Peruukkien Luxus-pohjan päälaki on valmistettu kevyestä monofilament-materiaalista, johon hiukset on sidottu yksittäin käsin. Peruukkien huomaamaton lace-etuosa häivyttää peruukin täydellisesti otsalta ja antaa vapautta hiusten muotoiluun. Peruukkien sivut sekä takaosa on pehmeätä tylliä, johon hiukset on sidottu käsin muutaman hiuksen nipuissa. Tämä ohut ja miellyttävä pohja pysyy paikallaan täydellisesti silikonivahvikkeiden ansiosta.

Peruukkien ympärysmittaa voidaan säätää kätevästi ja helposti sen niska-alueella sijaitsevista kiristysnauhoista.

Peruukit on valmistettu 100 % aidosta remy-hiuksesta. Jokaisesta mallista on saatavilla 6 – 8 erilaista sävyä.

Lue lisää Stimulate-peruukeista

Stimulate-aitohiusperuukki­mallisto


PUREurope

Ellen Willen uusin laadukkaimmasta eurooppalaisesta hiuksesta valmistettu peruukkimallisto. Tässä hiuslaadussa hiuksen luonnollinen suomukerros on paikoillaan ja jokainen hius on ommeltu samansuuntaisesti hiussuomut alaspäin. Tämä takaa upean silkkisen kiillon ja pehmeän tuntuisen hiuslaadun. PurEuropen kaikissa malleissa on sama värivalikoima, jotka ovat saatavana seitsemässä eri värisävyssä. Värisävyt ovat luonnollisia ja vivahteikkaita. Peruukkien pohjat ovat ohuinta monofilament-verkkoa tai käsin solmittua tylliä, jotka takaavat erinomaisen istuvuuden ja 100% luonnollisuuden. Eurooppalainen hius on aasialaista hiusta huomattavasti ohuempaa ja pehmeämpää, joten tämä mallisto sopii erinomaisesti skandinaavisille asiakkaille.

PUREuropen pohjavaihtoehdot

PUREuropen kaikki 4 mallia on saatavilla seitsemässä kauniissa sävyssä. Peruukeista löytyy kahta eri pohja vaihtoehtoa.

Cosmo ja Dia -mallien pohja

Deluxe; Päälaen alue läpikuultavaa, ohutta verkkoa (monofilament), johon eurooppalainen hius on käsin solmittu. Monofilament-osio on huomaamaton, josta oma hiuspohja kuultaa luonnollisesti läpi. Peruukin takaosa ohutta verkkosidontaa, johon eurooppalainen hius on käsin solmittu pieninä osioina. Pohjakokoa voi säätää molemminpuolisella tarranauhalla (sisältää kumia). Huomaamaton lace-etuosa.

Sole ja Mondo -mallien pohja

Päälaen alue läpikuultavaa, ohutta verkkoa (monofilament), johon eurooppalainen hius on käsin solmittu. Monofilament-osio on huomaamaton, josta oma hiuspohja kuultaa luonnollisesti läpi. Peruukin takaosa joustavaa nauhasidontaa. Pohjakokoa voi säätää molemminpuolisella tarranauhalla (sisältää kumia). Huomaamaton lace-etuosa.

PUREuropen peruukkimallisto


Future Hair

Future Hair; peruukkien valmistuksen tulevaisuus. Future Hair-materiaali yhdistää aidon- sekä kuituhiuksen toisiinsa ja luonnollisesti niiden molempien parhaat ominaisuudet; kuituhiusten keveyden sekä aidonhiuksen mahdollisuudet. Hiukset säilyttävät muotonsa erittäin pitkään, mutta voit koska tahansa muotoilla ne uudelleen. Future Hair – materiaali kestää lämpöä 150°C saakka, joten voit käyttää muotoilussa myös lämpölaitteita huoletta.

Future Hair –peruukkien hoito-ohjeen löydät täältä.

Future Hair -peruukkimallisto