Stimulate

Kauneutta kaikille naisille

Stimulate –peruukkimallistosta löytyy laaja skaala kuidusta valmistettuja klassisia sekä trendikkäitä lyhyitä, puolipitkiä ja pitkiä malleja. Peruukkien uskomattoman luonnolliset sävyt on toteutettu sekoittamalla erilaisia sävyjä keskenään. Värivalikoimasta löydät hillittyjä luonnollisia sävyjä, voimakkaita ja rohkeita punaisia sävyjä sekä trendikkäitä monivärejä.

Stimulate-peruukeista löytyy useita erilaisia pohjavaihtoehtoja:

Deluxe; Päälaen alue läpikuultavaa, ohutta verkkoa (monofilament), johon kuitumateriaali on käsin solmittu. Monofilament-osio on huomaamaton, josta oma hiuspohja kuultaa luonnollisesti läpi. Peruukin takaosa ohutta verkkosidontaa, johon kuitumateriaali on käsin solmittu pieninä osioina. Pohjakokoa voi säätää molemminpuolisella tarranauhalla (sisältää kumia).

Peruukin koko pohja ohutta verkkosidontaa, johon kuitumateriaali on käsin solmittu pieninä osioina. Pohjakokoa voi säätää molemminpuolisella tarranauhalla (sisältää kumia)

Päälaen alue läpikuultavaa, ohutta verkkoa (monofilament), johon kuitumateriaali on käsin solmittu. Monofilament-osio on huomaamaton, josta oma hiuspohja kuultaa luonnollisesti läpi. Peruukin takaosa joustavaa nauhasidontaa. Pohjakokoa voi säätää molemminpuolisella tarranauhalla (sisältää kumia).

Jakauksen kohdalla läpikuultava, ohut verkko-osio (monofilament), johon kuitumateriaali on käsin solmittu. Monofilament-osio on huomaamaton, josta oma hiuspohja kuultaa luonnollisesti läpi. Peruukin takaosa joustavaa nauhasidontaa. Pohjakokoa voi säätää molemminpuolisella tarranauhalla (sisältää kumia).

Päälaella pieni läpikuultava, ohut verkko-osio (monofilament), johon kuitumateriaali on käsin solmittu. Monofilament-osio on huomaamaton, josta oma hiuspohja kuultaa luonnollisesti läpi. Peruukin takaosa joustavaa nauhasidontaa. Pohjakokoa voi säätää molemminpuolisella tarranauhalla (sisältää kumia).

Päälaella verkkosidonta, johon kuitumateriaali on solmittu konetyönä, peruukin takaosa joustavaa nauhasidontaa. Pohjakokoa voi säätää molemminpuolisella tarranauhalla (sisältää kumia).

Stimulate-peruukkimallit