Pientarvikkeet

Tilaa sivun tuotteita verkkokaupastamme

 

3-rivinen metallipiikkiharja

Harjan metalliset piikit ovat taipuisat ja niiden päät päällystetty, jolloin peruukin pohja ei rikkoudu. Erinomainen lyhyille peruukeille.

Peruukkiteline

Teline peruukin säilytykseen, jossa peruukki kuivuu ilmavasti. Telineen koko on juuri peruukin pohjalle sopiva, jolloin pohja ei pääse venymään.

Peruukkisukka, bamboo

Peruukin alla käytettävä sukka, joka estää pohjasaumojen hankauksen. Miellyttävän tuntuinen hiuspohjaa vasten, suositellaan erityisesti herkkäihoisille ja herkästi hiuspohjan kautta hikoileville henkilöille. Materiaali bambua, joka lämpimässä viilentää ja viileässä lämmittää. Tästä syystä myöskään hiuspohja ei tunnu hikoiltaessa kostealta.

Peruukkisukka

Peruukin alle laitettava sukka, joka auttaa peruukin pysyvyydessä, kun alla on omia hiuksia. Saatavilla olevat värit; beige, ruskea ja musta

Silikoniarkki peruukille, 18 x 13 cm

Silikoniliuska parantaa peruukin pysyvyyttä hiuspohjaa vasten. Liuskasta saat leikattua haluamasi kokoisia paloja, jotka kiinnitetään ompelemalla peruukin pohjaan. Koko 18 x 13 cm.

Sensitak-teippi 25 mm x 2,7 5m

Huomaamaton kaksipuoleinen teippi peruukkien ja tupeiden kiinnitykseen. Koko 25 mm x 2,75 m.

Sensitak-teippi 12 mm x 2,75 m

Huomaamaton kaksipuoleinen teippi peruukkien ja tupeiden kiinnitykseen. Koko 12 mm x 2,75 m.

Styroksipää

Styroksipää aitohiusperuukin muotoilua varten. Peruukki on helppo kiinnittää styroksipäähän T-piikeillä ja muotoilla haluamalla tavalla. Ei sovellu peruukin kuivatukseen.

Peruukkiklipsit

Loistava tuote peruukin pohjaan ommeltavaksi, jolloin peruukin pysyvyys paranee huomattavasti. Klipsi kiinnitetään omiin hiuksiin. Klipsissä silikoninauha, joka estää liukumisen. Pituus 3,7 cm. Saatavilla kahta eri kokoa; 3,7 cm ja 2,3 cm. Saatavilla kolmea eri väriä; kulta, musta ja ruskea.