Mittatilausperuukit

Vakiomallisia aito- ja kuituhiusperuukkeja valmistetaan satoja eri malleja ja värejä mutta aina niistäkään ei mieleistä löydy.

Silloin ratkaisu hiusongelmiin voi olla mittatilausperuukki.

Mittatilausperuukki valmistetaan aina asiakkaan mieltymysten ja toiveiden mukaisesti.

Mittatilauksella saavutetaan juuri asiakkaan oma haluttu tyyli, jota voi olla vaikea saada aikaan vakiomallisilla ratkaisuilla.

Mittatilausperuukin hintaan sisältyy muotin/tilauksen teko, sovitukset, hiusten muotoilu/leikkaus sekä opastus kotona tehtävään huoltoon.

Mittatilauksen hintaan vaikuttavat valittu hiuslaatu, hiuksen pituus ja tiheys sekä peruukin/lisäkkeen valmistustekniikka.

Huomaathan, että aitohius vaatii omat pesu- ja hoitotuotteensa pysyäkseen hyväkuntoisena mahdollisimman pitkään.

Asiakkaana sinä päätät käytettävän hiusmateriaalin

Useimmiten mittatilausperuukki valmistetaan aidosta hiuksesta. Aito hius on perinteistä kuituhiusta huomattavasti kestävämpää. Lisäksi aitohiusperuukin kampausta on helppo vaihdella.

Kinnunen Oy:n valikoimaan kuuluvat Simply Natural-mittatilausperuukit, joissa käytetään samaa laadukasta Super-Remy hiusmateriaalia kuin tunnetuissa Simply Natural-hiustenpidennyksissä.

Asiakkaana päätät myös hiuksen pituuden, värit, taipuisuuden ja tiheyden

Peruukkien suunnittelutyö on peruukkimestarimme Pekka Helysen käsialaa yhdessä Kinnunen Oy:n tehtaan kanssa. Tehdas valmistaa mittatilausperuukkeja vain Kinnunen Oy:lle.

Simply Natural-mittatilausperuukin toimitusaika on tällä hetkellä n. 4 kk. Pitkään vallinnut pandemia- ja muu maailmantilanne saattavat vaikuttaa kuitenkin toimitusaikoihin.

Myös perinteiset Suomikallio/Uniikki-mittatilausperuukit kuuluvat edelleen valikoimaamme.

Asiakkaanamme sinulla on valittavana useita erilaisia peruukin pohjavaihtoehtoja

Pohjan valintaan vaikuttavat mm. omien hiusten määrä, hiuspohjan mahdollinen arkuus, käytettävä hiusmateriaali ja peruukin aiottu kiinnitystapa.  Istuva peruukkipohja pysyy hyvin paikoillaan eikä paina tai ärsytä arkaakaan hiuspohjaa. Tarvittaessa pysyvyyttä voi vahvistaa erilaisilla ihoteipeillä ja hiuslukoilla.

Mittatilausperuukkia varten asiakkaan päästä otetaan aina tarkka muotti, joka jäljentää pään muodon täydellisesti. Perinteinen mittanauhalla tehty mittaus ei tallenna asiakkaan yksilöllisiä päänmuotoja. Juuri poikkeava päänkoko tai -muoto saattaa vaatia ratkaisukseen mittatilausperuukin.

Vaativalle peruukin käyttäjälle suosittelemme peruukkia käsittelemättömästä eurooppalaisesta hiuksesta (European virgin hair)

Käsittelemätön pehmeä hius liikkuu ja käyttäytyy kuten päässä kasvava hius.

Hiusta voi käsitellä pitkälti kuten omia kasvavia hiuksia; värjäys, raidoitus ja kiharakäsittelyt ovat mahdollisia. Käsittelemättömässä hiuksessa on tallella hiuksen alkuperäinen rakenne, jolloin hiuksen pitkäikäisyys ja kestävyys ovat aivan omaa luokkaansa.

Aidon hiuksen käyttö peruukin valmistuksessa mahdollistaa hyvin yksilöllisetkin ratkaisut. Hius voidaan esim. kiinnittää ihojäljitelmäpohjaan injektoimalla jolloin saavutetaan erittäin luonnollinen vaikutelma läheltäkin tarkasteltuna. Myös perinteinen solmintatekniikka on tässä tuotteessa vaihtoehtona.

Aidon- ja erityisesti käsittelemättömän aidon hiuksen saatavuus vaihtelee maailman markkinoilla.

Valmiin tuotteen toimitusaika on 3-4 kk.

Huomaathan, että tämä tuote tilattavissa vain Kinnunen Oy:n Helsingin Rautatiekadun pisteestä, jossa mittatilausasiantuntijanasi palvelee peruukkimestari Pekka Helynen.

Mittatilausperuukki voidaan valmistaa myös synteettisestä hiuksesta

Japanilaista alkuperää oleva Vital/Cyber-hair on hyvä vaihtoehto aidolle hiukselle.

Tätä kuitua kutsutaankin Super-hiukseksi sen erinomaisen kestävyyden johdosta. Vital-kuidun rakenne on hiuksen tapaan suomumainen.

Poiketen muusta kuituhiuksesta tätä kuitua voi kihartaa ja siitä tehtyä kampausta muuttaa ja muotoilla. Vital-kuitu kestää lämpöä n. 160/180 asteeseen saakka, joten myös saunominen on mahdollista peruukin kanssa.

Vital-kuituhius kestää auringonpaistetta erinomaisesti ja haalistumatta. Myös uiminen meri- tai uimahallivedessä tai jopa nukkuminen ( ei kuitenkaan märkänä ) on mahdollista Vital-kuidusta valmistettua peruukkia käyttäen. Nämä ominaisuudet tekevätkin Vital-kuidusta valmistetusta peruukista erinomaisen vaihtoehdon urheilijalle ja aktiiviliikkujalle.

Vital-kuituhiuksen maksimipituus on 70 cm

Peruukin valmistaminen Vital-kuidusta on hyvinkin harkitsemisen arvoinen vaihtoehto, jos asiakkaan hiusväri on hyvin vaalea. Tällaista hiusväriä on vaikea ylläpitää ja huoltaa aidossa hiuksessa.

Vital-kuituhiuksen väri valitaan tilattaessa valmiiksi, eikä kuidun väriä voi muuttaa jälkikäteen.

Vital-kuidusta valmistettu peruukki tai hiuslisäke on helppo huoltaa ja pestä kotona. Kotihuollon lisäksi kuitu tarvitsee säännöllisen huollon liikkeessä 1-2 kk:n välein.

Hyvin hoidettuna Vital-kuidusta valmistetusta tuotteesta on käyttäjälleen pitkään iloa.

Vital-kuidusta valmistettavan mittatilausperuukin tai hiuslisäkkeen toimitusaika n. 3 kk.

Huomaathan, että myös tämä tuote tilattavissa vain Kinnunen Oy:n Helsingin Rautatiekadun pisteestä, jossa mittatilausasiantuntijanasi palvelee peruukkimestari Pekka Helynen.

Varaa aika

Mikäli harkitset mittatilausperuukin tai -hiuslisäkkeen hankkimista ole hyvä ja varaa aika ilmaiseen konsultaatioon lähimmästä Kinnunen Oy:n pisteestä tai pyydä lisätietoja soittamalla tai sähköpostitse.