HUS-maksusitoumukset

Veijo Kinnunen Oy ja Suomikallio ovat tuottaneet peruukkipalveluita Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirille jo yli 10 vuotta. Pääkaupunkiseudulla palvelemme teitä Helsingissä ja Espoossa.

Oletteko saaneet HUS-maksusitoumuksen?

Mikäli Teille on myönnetty HUS-maksusitoumus, varaattehan ajan peruukin sovitukseen Helsingin tai Espoon liikkeeseemme. Suosittelemme ajanvarausta, kun olette saaneet maksusitoumuksen. Peruukin saatte heti mukaanne, kun esitätte maksusitoumuksen käyntinne yhteydessä. Voitte varata ajan puhelimitse; puhelinnumerot löydät täältä tai sähköisestä ajanvarauksestamme täältä.

HUS-maksusitoumus kattaa sopimusmalliston peruukit kokonaan. Voitte tutustua sopimusmallistoon täältä.

Voitte valita vapaasti minkä tahansa peruukin Veijo Kinnunen Oy:n peruukkivalikoimasta. Mikäli valitsemanne peruukki ei kuulu sopimusmallistoon, maksatte vain jäljelle jäävän välirahan peruukin arvosta.

Peruukin sovitus

Valikoimistamme löytyy suuri määrä erimittaisia sekä -mallisia peruukkeja. Jokaisessa mallissa löytyy 9 – 11 erilaista sävyä. Peruukkipalvelumme opastaa teitä mallin sekä oikean värin valinnassa.

Peruukkia sovittaessa on hyvä ottaa huomioon seuraavat seikat:

  • Peruukin sovitus on helpointa silloin, kun omaa hiusta ei ole runsaasti. Tällöin peruukki istuu paikalleen parhaiten ja voimme tarkistaa oikean pohjakoon tarkasti.
  • Peruukkipalvelumme lyhentää ja ohentaa peruukkia tarpeenne mukaisesti. Peruukkien leikkaus ja muotoilu on suositeltavaa suorittaa silloin, kun omaa hiusta ei enää ole.
  • Pystymme myös muokkaamaan peruukkien pohjaa sopivammaksi. Joissain tapauksissa peruukkipohja voi olla hieman väljä, tällöin peruukkipalvelumme pienentää sitä juuri tarvittavista kohdista. Pohjakoon muokkaus onnistuu parhaiten silloin, kun luonnollista hiusta ei ole enää-

Katso video peruukin sovitustilanteesta

HUS-peruukkimallisto