Maksusitoumukset ja palvelusetelit

Oletteko saaneet maksusitoumuksen tai palvelusetelin?

Veijo Kinnunen Oy auttaa

Veijo Kinnunen Oy palvelee seitsemällä paikkakunnalla ympäri Suomen. Näiden lisäksi meillä on lukuisia yhteistyökampaamoja. Voitte varata ajan peruukin sovittamista varten teitä lähimmältä myymälältämme helposti soittamalla. Puhelinnumerot löydät täältä.

Voit varata ajan suoraan myös sähköisestä ajanvarauksestamme täältä.

Peruukkipalvelumme opastaa ja auttaa teitä valitsemaan juuri teille sopivan mallin. Muotoilemme peruukin teille sopivaksi saman tien tai tarvittaessa erillisellä käyntikerralla veloituksetta. Sovituksen yhteydessä opastamme teitä myös peruukin päivittäisessä hoidossa.

Kaikissa toimipisteissämme on erillinen rauhallinen tila, jossa peruukin sovitus tapahtuu. Olemme varanneet tilaa myös makutuomareille.

Katso video peruukin sovitustilanteesta

Ajanvaraus

Suosittelemme varaamaan ajan vasta, kun olette saaneet maksusitoumuksen tai palvelusetelin. Tällöin saatte peruukin heti mukaanne, kun esitätte maksusitoumuksen tai palvelusetelin palveluntuottajan kappaleen käyntinne yhteydessä. Osassa palveluseteleistä riittää, kun teillä on sen päätösnumero mukana. Varauduttehan tällöin esittämään henkilöllisyystodistuksenne.

Peruukin hinta

Mikäli valitsemanne peruukin hinta ylittää maksusitoumuksen tai palvelusetelin arvon, maksatte vain jäljelle jäävän välirahan peruukista.